Algemene Afdelings Vergadering

Inloop: 19:00
Start: 19:15
Einde: rond 22:00

Wij willen je van harte uitnodigen voor de Algemene Afdelingsvergadering (AAV) van DWARS Arnhem-Nijmegen op woensdagavond 20 juni om 19.00 in Nijmegen (locatie volgt!). Op deze AAV kiezen de leden onder andere een nieuw afdelingsbestuur voor het komende jaar. In de bijlage van de eerder verstuurde mail vind je meer informatie over de vacatures: https://mailchi.mp/5e873ae1b8e3/vacatures-algemene-afdelings-vergadering-juni-2018 !

Bestuursvacatures
Het bestuur bestaat uit vijf functies; voorzitter, secretaris, penningmeester, bestuurslid algemeen én bestuurslid politiek. Als lid van het afdelingsbestuur ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de afdeling. Je werkt samen in een kleine groep en vervult zowel een organisatorische als een sociale rol binnen de vereniging. Een bestuursfunctie brengt verantwoordelijkheden met zich mee, maar is natuurlijk ook ontzettend leuk om te doen!

In de de mail vind je meer informatie over de verschillende functies. Wil je je kandideren? Dan kun je uiterlijk 6 juni een mail sturen naar arnhem-nijmegen@dwars.org. Vermeld hierin voor welke functie je je verkiesbaar stelt en stuur een motivatiebrief van max. 1 A4 mee. Op 7 juni zullen de motivatiebrieven naar de leden gestuurd worden zodat zij zich kunnen inlezen over de kandidaten.

Moties en amendementen
Het is verder mogelijk om moties en amendementen in te dienen voor de AAV. Een motie is een korte tekst waarin iemand, in dit geval de AAV, het bestuur oproept om iets te doen of uit te zoeken. Daarnaast kun je amendementen indienen om het afdelingshandvest te wijzigen of dingen toe te voegen. Indien je je motie of amendement vooraf gepubliceerd wil hebben, stuur deze dan vóór 7 juni in een mail naar arnhem-nijmegen@dwars.org. In de reader vind je een korte handleiding moties en amendementen schrijven.

  • Locatie: Wijkcentrum Titus Brandsma, Tweede oude Heselaan 386, 6542 VJ Nijmegen, Netherlands
  • Afdeling: DWARS Gelderland
  • Tijd: 20 June 2018 19:00 tot 22:00