Algemene Afdelingsvergadering juni 2019

LET OP: de AAV is verplaatst naar 4 juni in het gemeentehuis.

Het is weer tijd voor de Algemene Afdelingsvergadering (AAV)! Deze keer is het in het gemeentehuis, in Nijmegen op dinsdag 4 juni. De inloop is om 19:00, we beginnen om 19:15. Achteraf gaan we natuurlijk ook nog naborrelen!

De AAV vindt twee keer per jaar plaats, en daar leggen de vorige bestuursleden verantwoording af, kan het afdelingshandvest gewijzigd worden, en kiezen we nieuwe bestuursleden. Lijkt het je leuk om te solliciteren voor het nieuwe bestuur? Bekijk dan de vacatures voor voorzitter, penningmeester, bestuurslid buitengebied, politiek secretaris en algemeen bestuurslid. Ook hebben we een functieinteresseavond op 3 mei, waar je al je vragen kunt stellen aan de huidige bestuursleden. Wil je wel actief worden maar niet te veel tijd kwijt zijn? Dan kun je ook nog solliciteren voor de voorzitter van de activiteitencommissie.

Wil je solliciteren? Stuur dan voor 12 mei een korte motivatie voor je functie (1 à 1/2 A4) op naar arnhem-nijmegen@dwars.org!

Als je wijzigingsvoorstellen of wil indienen op het afdelingshandvest, kan dat! Ook kun je het bestuur oproepen om dingen te doen door een motie in te dienen. Een handleiding voor het schrijven van amendementen en moties vind je hier. Deze mogen van te voren worden opgestuurd naar arnhem-nijmegen@dwars.org of tot aan de pauze worden ingediend.

Het programma voor de avond volgt later.

Iedereen is welkom, lid of geen lid. Alleen leden mogen stemmen.

Als je nog vragen hebt of als je toegankelijkheidseisen hebt, mail naar arnhem-nijmegen@dwars.org!

  • Locatie: Stadhuis, Korte Nieuwstraat 6, Nijmegen
  • Afdeling: DWARS Gelderland
  • Tijd: 04 June 2019 19:00