AAV Arnhem-Nijmegen november ’18

Het is weer tijd voor de halfjaarlijkse AAV, en jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd! Het vindt plaats op maandagavond 12 november om 19:00 in het wijkcentrum Titus Brandsma te Nijmegen. Op de AAV worden enkele nieuwe bestuursleden gekozen en leggen het bestuur en commissievoorzitters de halfjaarsverantwoording af. Dit zal allemaal verschijnen in de reader, maar deze is nog in de maak en zal in de novembernieuwsbrief verschijnen!

Lijkt het je leuk om het bestuur in te gaan van onze leuke afdeling? Bekijk dan hier de vacatures voor secretaris, politiek bestuurslid, bestuurslid buitengebied en algemeen bestuurslid! Als je interesse hebt, kom dan zeker langs op onze functie-interesseavond op 16 oktober, of stuur een mailtje naar arnhem-nijmegen@dwars.org met al je vragen!

Solliciteren voor de vacatures kan tot en met 26 oktober, dan komt het in de reader te staan, of ook nog op de AAV zelf. Om te solliciteren moet je een motivatiebrief van maximaal één A4’tje opsturen naar arnhem-nijmegen@dwars.org.

Het is ook mogelijk om moties en amendementen op het afdelingshandvest in te dienen. Een motie is een korte tekst waarmee je het bestuur oproept om iets te doen. Daarnaast kun je ook amendementen indienen. Dit zijn wijzigingen op het afdelingshandvest.  Een korte handleiding voor het opstellen van moties en amendementen komt ook in de reader te staan. Als je je moties en amendementen gepubliceerd wil hebben, stuur deze dan voor 26 oktober naar arnhem-nijmegen@dwars.org.

We hopen jullie dan allemaal te zien!

  • Locatie: Tweede Oude Heselaan 386, Nijmegen
  • Afdeling: DWARS Gelderland
  • Tijd: 12 November 2018 19:00