(ingevulde) Vacature

Ben JIJ de nieuwe voorzitter?

05 oktober 2020

Vacature voorzitter dwars gelderland

Ongeveer 6 uur per week, tot juni 2021, aanmelden kan tot eind november.

Je hebt het waarschijnlijk wel gehoord, maar DWARS Gelderland heeft geen voorzitter. Durf jij het aan om met zes super leuke bestuursgenoten een verkiezingsjaar in te gaan? Wil je bijdragen aan een groener, socialer, en inclusiever Gelderland?

Wat doet de voorzitter?

Als voorzitter ben je het gezicht naar buiten toe van de afdeling. Jij bepaalt onder andere de politieke lijn van DWARS Gelderland naar de gemeentefracties, de provinciale fractie en media. Ook kan je de rest van je bestuur ondersteunen in hun taken en werkt nauw samen met alle bestuursleden en iedere keer op een compleet andere manier. Je bent ook het aanspreekpunt als het even wat minder gaat, maar ook als het goed gaat. Ten slotte overleg je met de andere voorzitters van DWARS door het hele land en met de besturen van de GroenLinks-afdelingen en probeer je dingen af te stemmen met elkaar.

Is dit helemaal wat voor jou? Stuur dan een korte motivatiebrief naar gelderland@dwars.org. Op de Algemene Afdelingsvergadering van eind november presenteer je jezelf en kunnen leden vragen aan je stellen. Heb je nog vragen, wil je meer weten, even kennis maken, bij een bestuursvergadering zitten, of vind je het nog een beetje spannend, wees dan niet bang om een berichtje te sturen naar Veronique, de interim-voorzitter via voorzitter.gelderland@dwars.org

DWARS Gelderland wil een afspiegeling zijn van alle jongeren in Gelderland en houdt van diversiteit. Iedereen is uniek, en dat vinden we waardevol. Daarom zoeken we jou, met al jouw eigenzinnigheden, wat je geslacht, culturele achtergrond, seksualiteit, geloofsovertuiging, of opleiding ook is, alles wat we zoeken is enthousiasme voor groene, sociale, vrijzinnige politiek en een interesse in lokale politiek!