OverDWARS zoekt redactieleden!

OverDWARS is het kritische onafhankelijke online ledenblad van DWARS, GroenLinkse Jongeren. Naast interviews, opiniestukken en andere serieuze artikelen willen we ruimte bieden voor luchtigere content. Dit alles doen we met onze diverse redactie, vaste schrijvers en ingezonden stukken. We zijn nu op zoek naar nieuwe redacteurs!

Wat kun je doen als redacteur?

Van alles! Je kunt een zelfgeschreven artikel aandragen bij de redactie. Daar hebben we het dan tijdens de redactievergadering over. We geven je graag schrijftips en publiceren het stuk dan samen. Maar je kunt ook meehelpen bij het maken van onze podcast, door bijvoorbeeld mee te denken over de vragen, door te helpen bij (de opname van) het interview zelf of bij het editen daarvan. Tot slot werkt OverDWARS op het moment aan een papieren versie voor op het Zomercongres. Ook daar kun je aan meewerken, door artikelen te verbeteren, je eigen artikel aan te dragen of door te helpen bij de opmaak.

Wat verwachten we van je?

We vinden het leuk als je aanwezig bent bij de maandelijkse redactievergadering op het DWARS pand in Utrecht, en als je af en toe een artikel schrijft of aan redactieprojecten meewerkt. Maar dit is allemaal vrijblijvend (vrijwillig). We vinden het vooral leuk als je enthousiast meedenkt en zelf met ideeën komt. Voor het werk aan onze fysieke versie is iemand die ervaring heeft met Indesign en/of het opmaken van magazines voor ons handig, maar dit is zeker geen vereiste!

Heb je interesse?

Stuur een mailtje naar over@dwars.org of een appje naar de hoofdredacteur (Rick – 0630963848). Hier kun je ons ook bereiken voor vragen, of om je aan te melden voor de redactievergaderingen!

De volgende redactievergaderingen zijn op:

lees ook

LVolg ons op facebook

L