Bestuurspitches 2016: Emile voor Penningmeester

Emile

Op het DWARS najaarscongres (22 en 23 oktober 2016) verkiezen we een nieuw bestuur van de vereniging. Emile is kandidaat voor Penningmeester, waarvoor hij geen tegenstanders heeft. OverDWARS verzamelde wat meer informatie over de kandidaten voor alle posten, om zo de congresganger een handje te helpen in haar zoektocht naar het ultieme bestuurslid. 


Volledige naam Emile van Krieken

 

Waar kom je vandaan, en wat doe  je in het dagelijks leven? Utrecht, ik doe een master Artificial Intelligence aan de UvA.

 

Kandidaat voor Penningmeester

 

Hoe ben je bij DWARS terechtgekomen? Ik schreef me in voor DWARS en ontdekte toen het bestaan van GroenLinks.

 

Ben je al (eerder) actief (geweest) voor DWARS? Ja, bij Commissie Economie & Financiën, en Commissie Rechtstaat & Justitie.

Emile gegevens

 

Welke DWARSe thema’s vind je het belangrijkst? Economie en financiën, Integratie en emancipatie, Antiracisme.

 

Welke verhouding moet er zijn tussen GroenLinks en DWARS? Onafhankelijk en we mogen best een beetje lekker schoppen. Maar het moet natuurlijk niet de reputatie van ons moedertje aantasten.

 

Heb je wel eens op een andere partij dan GroenLinks gestemd, en waarom? Op de PvdA voor de gemeenteraad. Ik was jong en naïef. Zie deze bestuursfunctie maar als boetedoening.

 

Is er iets waar je heel goed in bent of veel vanaf weet? ICT, programmeren, software technologie. Typisch dit. En ik ken veel te veel muziek.

 

Heb je hobbies en/of talenten? Eh, ik kan piano spelen en muziek maken op een computertje. Beslist u zelf maar of dat relevant is.

 

Wat zijn je sterke kanten? Cijfertjes, zuur zijn op Twitter en met een blote bast bijzondere blousjes bouten.

 

En wat zijn je zwakste kanten? Perfectionisme, pannenkoeken bakken, verantwoordelijk burgerschap.

 

Heb je verkiezingsbeloften en ga je die nakomen? Ik ga alles wat te automatiseren valt automatiseren zodat we nooit meer een DWARS bestuur nodig hebben. Dan hoeft u nooit meer met irritante bestuurders te communiceren. Verder scheelt het in de kosten, en dat is geen gratis bier. Gratis bier beloof ik trouwens ook, kom op die borrels!

 

Wat ga jij beter doen dan je voorganger(s)? Op Etienne’s beleid heb ik geen concrete kritiek, wel zou ik er voor zorgen dat er nooit een artikel op TPOnl door DWARS wordt gepost. Het beleid van automatisering van financiële transacties wil ik doorzetten.

 

Emile gegevens 2

 

Ben je single? Ja.

 

Heb je nog laster of roddels die je kwijt moet? Ja.

 

Vertel kort iets verrassends over jezelf. Ik heb bij een studentenvereniging gezeten en stond níet op de bangalijst. Je reinste nonsens.

 

Heb je een oneliner of motto? Ik ben de Thierry Baudet van links.

Heb je nog iets toe te voegen?
Ik hoop al uw prachtige gezichten vaak te zien dit jaar!

lees ook

LVolg ons op facebook

L