Afdeling Limburg

DWARS Limburg is de afdeling van GroenLinkse jongeren in Limburg. Vanaf de oprichting op 15 december 2017 richt DWARS Limburg zich op het bedrijven van groene, sociale en eerlijke politiek in onze provincie. Dit door ons gezicht te laten zien bij demonstraties, door campagne te voeren en onze stem bij GroenLinks te laten horen.

Daarnaast organiseert DWARS Limburg elke maand activiteiten om jongeren op een laagdrempelige manier in aanraking te brengen met politiek. Aan de ene kant worden er activiteiten georganiseerd op informatief gebied, zoals interessante trainingen en aan de andere kant natuurlijk ook activiteiten voor de gezelligheid, zoals borrels. We zijn immers niet voor niets de meest zuidelijke en gezelligste afdeling van het land!

Met een combinatie van acties, campagnes en activiteiten biedt DWARS Limburg een uitstekende mogelijkheid om actief te worden in groene en linkse jongerenpolitiek. Wil je een keer langskomen op een van onze activiteiten? Kijk dan in de agenda wanneer deze plaatsvinden, of op onze Facebook en Instagram. Wil je eerst meer informatie over DWARS Limburg en hoe je lid kunt worden? Stuur ons dan een email op: limburg@dwars.org.

Voorzitter

Contact:
Mail: voorzitter.limburg@dwars.org…

Jarno Bongers

Secretaris

Voornaamwoorden: Hij/Hem
Henk (1999) is sinds 2020 lid van DWARS en heeft Applied Science gestudeerd…

Henk Gongriep

Penningmeester/Vice voorzitter

Contact:
Mail: penningmeester.limburg@dwars.org…

Tom Haex

Algemeen Bestuurslid

Contact:
Mail:¬†activiteiten.limburg@dwars.org…

Jennifer Slippens