Vacature Algemeen bestuurslid

Lieve leden, hier een bestuursupdate! Door onvoorziene omstandigheden is Chelsea niet langer in staat om haar rol in het bestuur te vervullen. In goed overleg heeft Chelsea besloten om haar taken als bestuurslid neer te leggen. Dit vinden wij erg jammer, en zij ook, maar we danken haar voor haar werk de afgelopen maanden.

Om die reden hebben we ook besloten om een vacature voor algemeen bestuurslid open te stellen. Wil jij ons komen helpen om leuke activiteiten te organiseren en bezig te zijn met (lokale) politiek? Lees dan snel verder.

Vacature: algemeen bestuurslid

Wil jij als ad-intrim algemeen bestuurslid de mooiste afdeling van DWARS besturen?

Als afdelingsbestuur organiseer je leuke en leerzame activiteiten voor de leden. Verder zorg je voor een gezellige sfeer binnen de afdeling en vertegenwoordig je de idealen van DWARS binnen Overijssel. Een algemeen bestuurslid is een bestuurslid dat geen voorzitter, secretaris of penningmeester is. Je enige vaste taak is om de rest van het bestuur te ondersteunen. Daardoor heb je veel vrijheid in welke portefeuilles je neemt: politiek? Diversiteit? Media? Samen met de andere bestuursleden bepaal je je taken voor de rest van het bestuursjaar.

DWARS Overijssel gelooft dat diversiteit bijdraagt aan de kracht van een organisatie. We moedigen mensen van alle genders, etnische en/of sociale achtergronden, werk- en opleidingstypen, woonplaatsen, geaardheden en geloofsovertuigingen en met of zonder beperking aan om te reageren op onze vacatures.

Wil je solliciteren? Stuur dan een mail waarin jij jezelf kort voorstelt naar secretaris.overijssel@dwars.org. Vragen over de functie, of over het afdelingsbestuur in het algemeen? Neem dan contact op met het bestuur.