ZoekCie X LoverDWARS

Ware liefde, wie is daar nou niet naar opzoek? Maar probeer die maar eens te vinden tussen de wintersportende, visvangende en slecht grappende tindermatches. Vind je het daarom ook zo moeilijk om mensen te vinden die bij jouw persoonlijkheid én jouw politieke voorkeur passen? Wij hebben voor jou de oplossing gevonden!

De ZoekCommissie is natuurlijk een bekend en geliefd orgaan binnen DWARS. Wij zorgen voor het vullen van alle vacatures, maar willen vanaf nu ook het gat in jouw hart gaan opvullen! Vanaf vandaag bieden wij daarom een matchmaker service aan. Zo komt de liefde van jouw leven dichterbij, zonder dat je zelf die ongemakkelijke eerste stap hoeft te zetten. Het enige dat je hoeft te doen is contact op te nemen met één van onze vier lieftallige ZoekCieleden. In een korte omschrijving geef jij aan wat je hobby’s zijn, welke eigenschappen je hebt en waar jij naar op zoek bent. De ZoekCie gaat vervolgens in onze database graven om jouw wederhelft te zoeken. We zullen vervolgens weer contact met je opnemen en helpen de eerste date te plannen.

Oftewel, meld je snel aan voor LoverDWARS en vind jouw linkse liefde! <3

De altijd ijverige ZoekCie is natuurlijk al druk bezig geweest met het benaderen van DWARSers die willen daten. Heeft een van hen je aandacht getrokken? Stuur dan een mailtje naar zoekcommissie@dwars.org.

Zonnebloem (echte naam bekend bij de redactie)
Leeftijd: 20 jaar
Voornaamwoorden: zij/haar
Zoekt een partner: m/v/x

Zonnebloem is een vrolijke DWARSer met hart voor koken. Ze houdt van het maken van vegan baksels, curry’s en pasta. Zonnebloem studeert Liberal Arts & Sciences en leest graag biografieën van topsporters.

“Ik sta open voor verschillende vormen van relaties, maar niet voor monogamie. Ik heb een erg leuke partner waar ik gelukkig mee ben, maar zou graag nieuwe connecties vinden!”

Bassdrum (echte naam bekend bij de redactie)
Leeftijd: 23 jaar
Voornaamwoorden: hij/hem
Zoekt een partner: v

Bassdrum is een opgewekte Brabander, en altijd enthousiast. Als er 1 ding is waar Bassdrum enthousiast van wordt is het muziek, voornamelijk zijn band, waar hij drummer is. Deze jongen is 1 meter 90 pure muzikaliteit! Daarnaast houdt Bassdrum wel van een goed feestje of een rave en bevindt hij zich graag tussen de mensen.

“Beste kameraden, mijn tijd zonder carnaval koppelskostuums heeft nu wel lang genoeg geduurd. Daarom zoek ik een leuke meid die samen met mij wil genieten van Marvelfilms met vega worstenbroodjes. Ik vind gezelligheid het belangrijkste, maar een zachte G doet zeker geen kwaad! In verband met het voorkomen van een bochel zoek ik wel naar een dame die langer is dan 1.75 of een voorliefde voor hoge hakken heeft.”

Zebra (echte naam bekend bij de redactie)
Leeftijd: 26 jaar
Voornaamwoorden: zij/hen
Zoekt een partner: v/x

Zebra is een Utrechter met veel liefde voor haar stadje (UUUU), en op zoek naar hun prinses op de witte fiets. Ze is gek op natuur en poëzie, en studeert om chefkok te worden! Het liefst kookt ze met planten die vers in het bos geplukt zijn. Hun hobby’s zijn horrorgames spelen, wandelen en fietsen, en het kijken van franse comedyspecials.

“Hoi lieve DWARSer, ben jij de niet-man die mijn leven wil opfleuren? Ik kan je fietsband plakken en de lekkerste daslooksoep voor je maken. Ik zoek een knuffelig persoon waar ik mee kan lachen en in het bos kan genieten van de rust.”

lees ook

LVolg ons op facebook

L