OverDWARSe Zaken: de bestuurskandidaten

In deze drie afleveringen van OverDWARSe Zaken spreekt Eva Kruithof met de kandidaten voor het landelijk bestuur van DWARS. 

In de eerste aflevering maken we kennis met de kandidaten voor vicevoorzitter: Frank Lemmers, Denise Douven en Jens Bosman. Frank Lemmers is ook kandidaat voor secretaris en Jens Bosman en Denise Douven zijn allebei kandidaat voor politiek secretaris.

In de volgende aflevering  spreken we met Srishagon Abraham, die kandidaat is voor internationaal secretaris. Daarna zullen we spreken met Aukje van Geene en Hiske Scholtens, die allebei kandidaat zijn voor voorzitter.

In de laatste aflevering we eerst met de kandidaat voor bestuurslid organisatie en leden, Kiete Schmitt. Vervolgens gaan we in gesprek met Jonathan Koelewijn, kandidaat voor hoofdredacteur. Als laatste spreken we met Laura Adriaansen, kandidaat voor bestuurslid campagne en communicatie.

De kandidaten Zunga Linger (politiek secretaris) en Hajo Claassen (penningmeester) zijn helaas niet te horen in deze podcast.

Mocht jij nou een idee hebben voor OverDWARSe Zaken? Of wil jij dat jouw muziek, verhaal of gedicht in de volgende podcast komt? Laat het weten via over@dwars.org of spreek onze redactie aan.

lees ook

LVolg ons op facebook

L