Manifest: Een GroenLinkse visie op de digitale samenleving

Digitalisering speelt een steeds belangrijkere rol in de maatschappij, en verdient daarom ook veel politieke aandacht. Hoewel GroenLinks deze thema’s in principe benoemt, vinden we als commissie Privacy & Technologie dat GroenLinks de standpunten op dit gebied meer naar buiten mag brengen. Een duurzaam, rechtvaardig en inclusief technologiebeleid is belangrijk en verdient daarom meer aandacht.

door de commissie Privacy & Technologie

Om de discussie over de digitale samenleving binnen DWARS en GroenLinks aan te wakkeren heeft commissie P&T een manifest geschreven. In dit manifest bespreken we tien aspecten van de digitale samenleving die wat ons betreft het belangrijkst zijn. Het manifest is niet alleen relevant voor techliefhebbers. We zijn ervan overtuigd dat er binnen DWARS allerlei kennis en goede ideeën zijn op dit vlak. Daarom willen we je aanmoedigen om het manifest te lezen, en je gedachten hierover met ons en de rest van DWARS te delen.

Het manifest is te lezen op deze pagina. Bezoek deze pagina vooral als je meer wil weten, of als je je mening wil laten horen!

lees ook

LVolg ons op facebook

L