Bestuurspitches 2016: Etienne voor Campagne & Communicatie én Vicevoorzitter

Etienne

Op het DWARS najaarscongres (22 en 23 oktober 2016) verkiezen we een nieuw bestuur van de vereniging. Etienne is kandidaat voor Bestuurslid Campagne & Communicatie, waarin hij geen tegenstanders heeft, en voor Vicevoorzitter, waar hij opgaat tegen Bas van Weegberg. OverDWARS verzamelde wat meer informatie over de kandidaten voor alle posten, om zo de congresganger een handje te helpen in haar zoektocht naar het ultieme bestuurslid. 


Volledige naam Etienne Goudriaan

 

Waar kom je vandaan, en wat doe  je in het dagelijks leven? Diemen; Student Media, Informatie & Communicatie aan de HvA.

 

Kandidaat voor Campagne & Communicatie en Vicevoorzitter

 

Hoe ben je bij DWARS terechtgekomen? Ik had vrienden of familie die al lid waren.

 

Ben je al (eerder) actief (geweest) voor DWARS? Ja, bij Commissie Internationaal, Klimaat Actie Commissie, Afdeling Amsterdam, en als penningmeester in het Landelijk Bestuur.

Etienne gegevens

 

Welke DWARSe thema’s vind je het belangrijkst? Groen en Integratie & Emancipatie

 

Welke verhouding moet er zijn tussen GroenLinks en DWARS? Ik zie een ondersteunende kritische rol voor DWARS. We moeten GroenLinks bij veel goede dingen ondersteunen maar altijd scherp blijven op missers en kritiek geven waar nodig.

 

Heb je wel eens op een andere partij dan GroenLinks gestemd, en waarom? Ja, omdat GroenLinks een bende was en Samsom cool was.

 

Is er iets waar je heel goed in bent of veel vanaf weet? Ik ben Internationaal Meester in Schaken. Ook ben ik daarin open jeugdkampioen t/m 20 geweest.

 

Heb je hobbies en/of talenten? Schaken dus 🙂

 

Wat zijn je sterke kanten? Doorzettingsvermogen.

 

En wat zijn je zwakste kanten? Geduld 🙂

 

Heb je verkiezingsbeloften en ga je die nakomen? Ik ga een plan voor online mediabeleid maken waardoor de communicatie en promotie van DWARS online beter wordt.

 

Wat ga jij beter doen dan je voorganger(s)? Minder hoge gilletjes uitslaan.

 

Etienne gegevens 2

 

Ben je single? Ja.

 

Heb je nog laster of roddels die je kwijt moet? Ja. Bel 06-SecretArie of 06-FiepFiepFiep voor meer informatie.

 

Vertel kort iets verrassends over jezelf. Ik heb een enorme liefde voor allerlei soorten muziek. Als ik groot ben wordt ik dus DJ op (niet-zo) hippe feestjes.

 

Heb je een oneliner of motto? Control yourself. Take only what you need from it. (Met de groetjes van MGMT en de aarde)

Heb je nog iets toe te voegen?
DWARS heeft Nederland aan het DWARS zijn gezet. In 1748, meer dan 200 jaar geleden schreef de beroemde Franse filosoof Montesquieu het boek over de geest van de wetten. Daarin beschreef hij de Trias Politica. Tegenwoordig is er nog een vierde macht: de media. Deze media is er op uit om jou zwart te maken en te berechten. De geruchten gaan dat DWARS deze media steeds meer wil gaan gebruiken. Daarom volgt hier een belangrijk advies: Trap er niet in!

lees ook

LVolg ons op facebook

L