Nieuws

Terugblik

26 februari 2023

 

In december hebben we ons 5-jarige bestaan gevierd met een Pubquiz gemaakt door Jolijn! Hierna hebben we pictionary gespeeld op Jolijns laptop waaruit een aantal prachtige resultaten kwamen.

In Januari hebben we ons nuttig gemaakt in Beekdaelen door ons aan te sluiten bij Buurtschoon Baekdaelen om een aantal straten van Nuth op te ruimen. Hierbij hebben we een paar opmerkelijke vondsten gedaan, zoals het kentekenbord in de foto.

 

En 8 februari hadden we dan ook nog de campagneaftrap, waar onze lijsttrekker Thea Jetten het woord deed over belangrijke onderwerpen van de opkomende verkiezingen met inspraak van de aanwezigen. Hierna vertelde Kim Schmitz over huis-aan-huizen en hoe je het beste met mensen in gesprek kan gaan. Ondanks de OV-stakingen was de activiteit een groot succes, bedankt aan alle aanwezigen!
Oh ja, team DWARSliggers won ook nog de pubquiz van GroenLinks Roermond!