Vacatures

Commissieleden gezocht!

24 januari 2023

DWARS Limburg staat op het punt twee commissies nieuw leven in te blazen; de politieke commissie en de activiteitencommissie. Voor beide commissies hebben we nog 1 tot 3 personen nodig. Heb jij interesse om actiever te worden binnen de lokale afdeling en lijken deze commissies jou interessant? Stuur mij dan een mailtje naar limburg@dwars.org 🍀
Hieronder lees je wat de commissies inhouden.

 

De politieke commissie zal zich bezighouden met (lokale) politiek. Het doel is dat DWARS Limburg in de loop van het komende bestuursjaar een eigen politiek programma heeft dat inspeelt op lokale thema’s. Deze commissie is perfect voor de DWARSer die zich graag bezig houdt met de Limburgse politiek en hier al een en ander van weet of juist graag zich erin verdiept.

De activiteitencommissie zal samen met bestuurslid Jolijn activiteiten organiseren zoals thema-avonden, debatten, ledenavonden en meer. Lijkt het jou leuk om je input te geven en mee te helpen met het plannen van activiteiten? Dan is deze commissie wat voor jou!