Geen categorie

DWARS Limburg zoekt nieuw bestuurslid campagne

18 oktober 2022

DWARS Limburg gelooft dat diversiteit bijdraagt aan een sterker bestuur en dus een sterkere vereniging. Wij nodigen dan ook iedereen van alle genders, etnische achtergronden, werk- en opleidingstypen, geaardheden en geloofsovertuigingen uit om te solliciteren voor een functie in het bestuur.
Heb jij het naar je zin bij DWARS en wil je graag meer betekenen voor afdeling Limburg? Solliciteer dan nu voor de bestuursfunctie bestuurslid campagne! Als bestuurslid hou je je bezig met de lokale politiek, zorg je dat onze afdeling in Limburg goed loopt en organiseer je veel leuke activiteiten. Als bestuurslid campagne ben jij hoofd verantwoordelijk voor campagne voering binnen de afdeling. Hier sta jij natuurlijk niet alleen voor het bestuur zal je uiteraard hierbij ook helpen met plannen en uitvoeren.
Kijk jij uit naar een bestuursjaar binnen DWARS Limburg? Lees dan hieronder over de functie bestuurslid campagne in meer detail!

Vacature Bestuurslid Campagne

De verkiezingen van het bestuur vinden plaats op de Algemene Afdelingsvergadering. Bij vragen over de functie kan contact opgenomen worden met het huidige bestuur via limburg@dwars.org.