Vacatures

DWARS Limburg zoekt een nieuw bestuur!

07 mei 2021

DWARS Limburg gelooft dat diversiteit bijdraagt aan een sterker bestuur en dus een sterkere vereniging. Wij nodigen dan ook iedereen van alle genders, etnische achtergronden, werk- en opleidingstypen, geaardheden en geloofsovertuigingen uit om te solliciteren voor een functie in het bestuur.
Heb jij het naar je zin bij DWARS en wil je graag meer betekenen voor afdeling Limburg? Solliciteer dan nu voor een van de bestuursfuncties! Als bestuurslid hou je je bezig met de lokale politiek, zorg je dat onze afdeling in Limburg goed loopt en organiseer je veel leuke activiteiten.
Kijk jij uit naar een bestuursjaar binnen DWARS Limburg? Lees dan hieronder over de functies! De verkiezingen van het bestuur vinden plaats op de Algemene Afdelingsvergadering. Bij vragen over de functie kan contact opgenomen worden met het huidige bestuur via limburg@dwars.org.

Bekijk voor extra info de volgende pdf: Vacature bestuur 2021-2022

Gerelateerd Nieuws

Vacatures

Vacature: Voorzitter 2024-2025

DWARS LIMBURG ZOEKT EEN NIEUWE VOORZITTER VOOR BESTUURSJAAR 2024-2025

Heb jij het naar je zin bij…

09 juli 2024
Vacatures

DWARS Limburg zoekt een nieuw bestuur!

Het is zo ver, de vacatures voor een functie in bestuursjaar 2023-2024 staan open! Hieronder vind je…

16 mei 2023
Vacatures

Commissieleden gezocht!

DWARS Limburg staat op het punt twee commissies nieuw leven in te blazen; de politieke commissie en …

24 januari 2023