Afdeling

Nieuw bestuur 20/21 verkozen door jullie!!!

05 juli 2020

19 juni was de Algemene AfdelingsVergadering (AAV) van DWARS Limburg! Dat betekent dus dat er weer een nieuw bestuur is gekozen.

Onze nieuwe voorzitter is Tahir Nefjodov (rechtsboven), de secretaris is Frederik Ondrikov (onder) en de nieuwe penningmeester is Mark Meessen (linksboven). Dit betekent natuurlijk dat onze geliefde Karlijn Sol niet meer in het bestuur zit. DWARS Limburg wil haar graag bedanken voor al haar inzet in het bestuursjaar 2019-2020 en wenst haar veel geluk met haar nieuwe baan in Tilburg. Verder willen we ook onze afdelingsbuddy Miriam Shaw en natuurlijk alle leden bedanken voor het afgelopen jaar.

Wij zullen ons als bestuur de komende tijd gaan inzetten met het opzetten van een scholenproject met andere Politieke Jongeren Organisaties (PJOs) en we willen komend jaar ook wat gaan betekenen voor de 2e Kamerverkiezingen. Hier zullen we de komende tijd meer met jullie over delen!

We hebben er komend jaar veel zin in, hopelijk jullie ook!
DWARS Limburg:
Tahir, Frederik en Mark

Bestuur DWARS Limburg 20/21

Links: Mark, Rechts: Tahir, Onder: Frederik

Gerelateerd Nieuws

Afdeling

Nieuw DWARS bestuur in Limburg vanaf juni 2019!

Karlijn, Frederik en Tahir, al bekender bij DWARS, zijn respectievelijk verkozen tot voorzitter, pen…

25 juli 2019