High Tea en AAV

Dinsdag 22 November om 19:30 vindt de jaarlijkse winter algemene afdelings vergadering (AAV) plaats. Deze keer maken we het extra gezellig met een vegan high tea!

Op de winter-AAV legt het bestuur verantwoording af over het afgelopen halfjaar. Dit betekent dat zij uitleg geven over hoe het afgelopen halfjaar gegaan is. Ook bespreken wij het beleidsplan en begroting voor het aankomende jaar. Tenslotte zijn er verkiezingen voor een nieuwe activiteitencommissie. In de vacature voor de activiteiten commissie vind je snel de informatie over de functies, en hoe je kunt solliciteren! Dit kan tot Dinsdag 15 November of je kan kandideren op de AAV zelf.

Verder kun je naar aanloop van de winter-AAV vragen stellen aan het bestuur of commissievoorzitters en wijzigingsvoorstellen en moties indienen.

Via het formulier hieronder kun je je als lid of geïnteresseerde aanmelden voor de winter-AAV! Verder vind je hier snel het formulier voor het inbrengen van moties en hier snel voor wijzigingsvoorstellen.

Ondertussen van het vergadering maken we er een gezellige high tea van, die natuurlijk volledig veganistisch is. Daarna is het plan om een aantal gezellige (politieke) spelletjes te spelen!

Als je vragen hebt over de winter-AAV of het kandideren voor de activiteiten  commissie, neem dan zeker contact met ons op! Dit kan via de whatsapp of een mailtje naar voorzitter.friesland@dwars.org!

Hopelijk tot dan!

 

  • Locatie: Jabixhus Leeuwarden, Vijverstraat 2, 8921 GP
  • Afdeling: DWARS Friesland
  • Tijd: 22 November 2022 19:30