nieuwsbericht

Nieuwsbrief DWARS Friesland

28 oktober 2022

Het bestuur van DWARS Friesland brengt je graag op de hoogte van de volgende dingen:

Winter AAV met vegan high tea

Op 22 november praten we jou graag bij over hoe het gaat met onze afdeling. Daarnaast stemmen de leden over enkele belangrijke dingen. Welke dat zijn? Dat kan je zien via deze link. Informatie over hoe laat en wanneer kan je vinden via deze link. Eventuele moties of wijzigingsvoorstellen kan je ook indienen.

Om het gezellig te maken maken we er tegelijkertijd een vegan high tea van!

Vacature activiteitencommissie

Lijkt het jou leuk om je in te zetten voor DWARS Friesland door het bedenken en organiseren van activiteiten? Dan is de activiteitencommissie iets voor jou! Hier kan je meer informatie vinden en je opgeven. Heb je verder nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar Rania (voorzitter.friesland@dwars.org).

Groetjes,

Rania, Daimy, Jonas, Melda, Joost en Barbara