Stem DWARSers de Top2000 in!

Hoera, de Top2000-stemweek is begonnen! Eindelijk weer eindeloos je lijstjes doorspitten om tot dé beste 35 nummers ooit te komen. Dit jaar is er zelfs de optie om mede-DWARSers de Top2000 in te stemmen! Hier lees je wie en hoe.

De Top2000: iedereen kent het, vrijwel iedereen heeft het wel eens geluisterd en enorm veel mensen stemmen er ook voor. Bij DWARS hebben we behoorlijk veel cultureel geëngageerde leden. Daarvan zijn er zelfs twee artiesten (één duo) die nu op Spotify staan en dus ook in de Top2000 kunnen komen! Er zijn niet al te veel stemmen voor nodig, dus help DWARSers de Top2000 in. 

Het gaat om Stijn Rombouts (met o.a. Robin Vis en niet-DWARSers) in het muziekproject Ida Ida Ida en Jens Bosman en Jesper Bloem in het duo Johan en Jeppe. Van beide artiesten willen we natuurlijk de spreiding beperkt houden om ervoor te zorgen dat de kans groter is dat ze erin komen. Daarom raden wij aan om voor Ida Ida Ida het nummer Freeze Frame te stemmen; bij Johan en Jeppe is dat Kerstdiner.

Maar hoe dan?

  1. Ga naar https://stem.nporadio2.nl/top-2000/
  2. Zoek op “Freeze Frame” / “Kerstdiner”
  3. Ze staan niet in de lijst. Druk op het +-tekentje naast “Voeg een vrije keuze toe”
  4. Voer bij artiest “Ida Ida Ida” of “Johan en Jeppe” in
  5. Voer bij het nummer “Freeze Frame” of “Kerstdiner” in
  6. Maak je lijstje af door er nog minimaal 3 nummers aan toe te voegen
  7. Vul alle benodigde gegevens in

Mocht het onmogelijke gebeuren en Ida Ida Ida en Johan en Jeppe in de Top2000 verschijnen, dan zijn Johan en Jeppe en Ida Ida Ida maar al te bereid een gratis concert te geven voor alle stemmers. En anders ook. Maakt ook niet uit. Maar doe het toch!

Maak van de lijst der lijsten een DWARSe lijst en help onze eigen artiesten de Top2000 in. We rekenen op je stem!

lees ook

LVolg ons op facebook

L