Vacatures

AAV & vacature Campagnecommissie

14 november 2018

De halfjaarlijkse Algemene Afdelingsvergadering van DWARS Limburg komt er weer aan. Jij bent hier natuurlijk van harte welkom. Op vrijdag 23 november 2018 komen we om 19.30 samen in Maastricht om onder andere de plannen voor het komende jaar te bespreken en een campagnecommissie in te stellen.

Dus ben jij een creatief meesterbrein? Zie jij campagnes en denk je: “Goh, dat moet toch beter kunnen”. Weet jij precies hoe je mensen neer moet zetten? Of wil je gewoon iets meer binnen DWARS doen? Twijfel niet langer en solliciteer! Komend jaar zit vol met verkiezingen, zowel provinciaal als internationaal. Omdat wij een zo goed mogelijke campagne neer willen zetten, willen wij een campagnecommissie in het leven roepen. Lijkt jou dit interessant, stuur dan een e-mail naar limburg@dwars.org.

Hou 23 november dus alvast vrij in je agenda voor een avond vol plannen, ideeën en vooral ook veel gezelligheid!

Tot dan,

Het bestuur van DWARS Limburg.

Gerelateerd Nieuws

Vacatures

DWARS Limburg zoekt een nieuw bestuur!

Het is zo ver, de vacatures voor een functie in bestuursjaar 2023-2024 staan open! Hieronder vind je…

16 mei 2023
Vacatures

Commissieleden gezocht!

DWARS Limburg staat op het punt twee commissies nieuw leven in te blazen; de politieke commissie en …

24 januari 2023
Vacatures

DWARS Limburg zoekt een nieuw bestuur!

DWARS Limburg gelooft dat diversiteit bijdraagt aan een sterker bestuur en dus een sterkere verenigi…

07 mei 2021