Zomercongres 2021

Het Zomercongres van 2021 vindt plaats op 12 juni. Het Zomercongres wordt volledig online uitgezonden die dag via een livestream.

Deze pagina wordt in de aanloop naar het congres bijgewerkt.

Aanmelden

Onderaan deze pagina kun je je aanmelden voor het congres. Het is belangrijk dat je mailadres klopt, want naar het e-mailadres worden de link naar het online evenement gestuurd en je stemlink.


Vragen stellen 

Je kan online vragen stellen voor de eerste termijn:

Vragen dien je in via het online vragenformulier. Al je vragen worden schriftelijk beantwoord en enkele dagen voor het congres gepubliceerd op deze pagina. Vragen indienen kan tot en met 4 juni.


Wijzigingsvoorstellen en moties

Tijdens het congres is er ruimte om wijzigingsvoorstellen en moties in te dienen. De deadlines voor deze wijzigingsvoorstellen en moties vind je hieronder. Het indienen van wijzigingsvoorstellen en moties kan via deze link.


Deadlines Zomercongres 2021

  • 12 mei: deadline wijzigingsvoorstellen beginselprogramma, politiek programma, huishoudelijk reglement, statuten en gedragscode.
  • 4 juni: deadline online eerste termijnvragen;
  • 4 juni: deadline moties (na deze deadline accepteren we alleen actuele moties);
  • 4 juni: amendementen op wijzigingsvoorstellen op beginselprogramma, politiek programma, huishoudelijk reglement en gedragscode. (amendementen kunnen ook na 4 juni nog worden ingediend, deze worden dan niet meer opgenomen in de congreskrant en alleen zichtbaar op het congres zelf)
  • 6 juni: deadline inschrijven congres (online)

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.


Pre-congres activiteit

Wil je voorafgaand aan het congres graag kletsen met andere DWARSers? Of heb je gewoon zin in een leuke avond? Omdat het congres vanuit Eindhoven wordt uitgezonden organiseert DWARS Brabant op vrijdagavond 11 juni een pre-congres zomerborrel! ☀️

Meer informatie en aanmelden kan hier!


Vragen 

Voor vragen over het congres, stuur een mail naar myrte@dwars.org

Heb je ondersteuning nodig voor het congres (zoals een tolk) of heb je geen beschikking over een apparaat om het congres op te volgen (bijvoorbeeld een laptop of mobiele telefoon)? Stuur dan ook een mail naar myrte@dwars.org

Voor vragen over je congresinschrijving, stuur een mail naar secretaris@dwars.org