Vacatures Landelijk Bestuur DWARS 2022-2023

Wil je bijdragen aan een groene en linkse wereld, bezig gaan met beleid en je inzetten voor een actief en inclusief DWARS? Per juli 2022 is DWARS opzoek naar een nieuw bestuur! Het landelijk bestuur gaat over hoe het er aan toegaat in de vereniging en bestaat uit een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en vijf algemeen bestuursleden. Kijk hieronder welke functie het beste bij jou past en wees er op tijd bij: Je hebt tot aan het congres op 11 juni om te solliciteren.

Heb je vragen over de vacatures, mail dan naar kandidatencommissie@dwars.org


Voorzitter

Als voorzitter vertegenwoordig je DWARS en voer je het woord richting de leden, GroenLinks en de pers. Haal jij energie uit debatteren? Kan jij goed spreken voor (grote) groepen en op radio en tv? Wil jij leren hoe het is om een grote vereniging aan te sturen?

Bekijk dan de vacature voor meer informatie over de functie voorzitter Landelijk Bestuur hier.


Secretaris

Als secretaris heb je een divers takenpakket en zorg je er op de achtergrond voor dat de vereniging goed draait. Werk jij graag gestructureerd? Kan jij goed het overzicht houden in stressvolle situaties? Wil jij leren hoe een grote vereniging werkt?

Bekijk dan de vacature voor meer informatie over de functie secretaris Landelijk Bestuur hier.


Penningmeester

Als penningmeester ben jij verantwoordelijk voor de geldzaken en alles dat daarbij komt kijken. Speel jij graag een belangrijke rol achter de schermen? Kan jij goed met stress omgaan? Wil jij waardevolle ervaring opdoen in het beheren van een grote begroting?

Bekijk dan de vacature voor meer informatie over de functie penningmeester Landelijk Bestuur hier.


Algemeen bestuurslid

Als algemeen bestuurslid heb jij een of meerdere portefeuilles (takenpakketten). Ben jij enthousiast en kan jij andere enthousiasmeren? Kan jij je makkelijk aanpassen aan nieuwe situaties? Wil jij leren hoe je in groepsverband langere projecten aan kan pakken?

Bekijk dan de vacature voor meer informatie over de functie algemeen bestuurslid Landelijk Bestuur hier.