Vacature voorzitter Scholingscommissie

De Scholingscommissie is op zoek naar voorzitter!

Wat doet de Scholingscommissie?

De Scholingscommissie organiseert verschillende activiteiten en ondersteunt het bestuur. Denk bijvoorbeeld aan het formatiespel, verschillende masterclasses en de DWARS Kampioenschappen. Om dit te organiseren, vergadert de Scholingscommissie ongeveer een keer in de twee of drie weken. Voor de vergaderingen eten we samen op kosten van DWARS. De reiskosten naar de vergadering kunnen gedeclareerd worden via het declaratieformulier op de website.

 

Wat doet de voorzitter?

De voorzitter maakt de agenda en leidt de vergaderingen. Ook maakt de voorzitter de leden van de Scholingscommissie enthousiast en is het aanspreekpunt voor nieuwe leden. De voorzitter zorgt voor het overzicht op de projecten van de Scholingscommissie, zoals het organiseren van een activiteit. Dit doet de voorzitter bijvoorbeeld door sprekers te benaderen of een draaiboek te maken. Samen met de secretaris zorgt de voorzitter ervoor dat de commissie goed loopt en een goede sfeer heeft. Ook houdt de voorzitter contact met het verantwoordelijke bestuurslid

In de week van een activiteit of vergadering kost deze functie meer tijd en in andere weken minder. Ook ben je er vooral in de avond en soms het weekend mee bezig, omdat dan de vergaderingen en activiteiten zijn. Je bent er ongeveer 5 uur in de week mee bezig.

 

Wie ben jij?

Als voorzitter is het belangrijk om het volgende te kunnen of te willen leren:

  • activiteiten en vergaderingen organiseren
  • ideeën bedenken voor activiteiten/scholing of de commissie hierin ondersteunen
  • goed communiceren

Ook als je dit nog niet kan, is dat niet erg. Het belangrijkste is dat je graag wil leren.

Ben je geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om voorzitter te worden? Stuur dan uiterlijk 14 Augustus een mailtje met een korte motivatie van een half A4 en je cv naar Jarno@dwars.org. Je krijgt een bevestiging en er zal een verdere afspraak met je worden gemaakt na 28 Augustus.

Heb je nog vragen? Stuur dan ook een mailtje naar Jarno@dwars.org.