Vacature voorzitter lustrumcommissie

De lustrumcommissie is op zoek naar een voorzitter!

Wat doet de lustrumcommissie?

Op 4 januari 1991 werd DWARS officieel opgericht. DWARS viert dus dit jaar, in 2021 haar 30e verjaardag! Om dit zesde lustrum te vieren, worden er allerlei activiteiten georganiseerd door de lustrumcommissie.

De commissie is in juni 2020 opgericht en zoekt nu naar een nieuwe voorzitter. De commissie werkt nauw samen met het bestuurslid Organisatie en Leden.

Om dit te organiseren, vergadert de Lustrumcommissie één keer in de 2 weken. Op dit moment zijn die vergaderingen online.

Wat doet de voorzitter?

De voorzitter maakt de agenda en leidt de vergaderingen. Ook maakt de voorzitter de leden van de lustrumcommissie. De voorzitter zorgt voor het overzicht op de projecten van de lustrumcommissie, zoals het organiseren van een activiteit. Dit doet de voorzitter bijvoorbeeld door sprekers te benaderen of een draaiboek te maken. Samen met de secretaris zorgt de voorzitter ervoor dat de commissie goed loopt en een goede sfeer heeft. Ook houdt de voorzitter contact met het bestuurslid Organisatie & Leden.

In de week van een activiteit of vergadering kost deze functie meer tijd en in andere weken minder. Ook ben je er vooral in de avond en soms het weekend mee bezig, omdat dan de vergaderingen en activiteiten zijn. Je bent er ongeveer 5 uur in de week mee bezig.

Wie ben jij?

Als voorzitter is het belangrijk om het volgende te kunnen of te willen leren:

  • activiteiten en vergaderingen organiseren
  • leuke ideeën bedenken voor lustrum-activiteiten of de commissie hierin ondersteunen
  • goed communiceren

Ook als je dit nog niet kan, is dat niet erg. Het belangrijkste is dat je graag wil leren.

Ben je geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om voorzitter van de lustrumcommissie te worden? Stuur dan uiterlijk donderdag 11 maart een mailtje met een korte motivatie van een half A4 naar neele@dwars.org. Neele (bestuurslid Organisatie & Leden) neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen? Stuur dan ook een mailtje naar neele@dwars.org.