Vacature Voorzitter Energie, Duurzaamheid en Mobiliteit

De commissie Energie, Duurzaamheid en Mobiliteit zoekt een voorzitter! Als voorzitter ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van de commissie. In nauw overleg met de secretaris draagt de voorzitter zorg voor de continuïteit van vergaderingen. Daarnaast is de voorzitter verantwoordelijk voor de activiteiten die de commissie organiseert. Het enthousiasmeren en betrekken van de commissieleden is daarbij een zeer belangrijke taak. Ook is het formuleren van een heldere politieke koers op jouw thema een belangrijk vereiste. Ten slotte zit je de commissievergaderingen voor en onderhoud je goed contact met de Politiek Secretaris van het landelijk bestuur.

Belangrijke capaciteiten zijn:

  • Organisatorisch vermogen
  • Politiek inzicht
  • Affiniteit met onderwerpen op het gebied van energie, grondstoffen, circulaire economie en/of mobiliteit
  • Sterke communicatieve vaardigheden

De tijdsinvestering bedraagt ongeveer 5 uur per week. De periode van de benoeming is vastgesteld op één jaar. Ben jij geïnteresseerd in deze mooie en uitdagende functie? Stuur dan uiterlijk 22 oktober een motivatiebrief en CV naar onze Politiek Secretaris Ahmet Kargin (ahmet@dwars.org), dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

LVragen over deze functie?

Ben je benieuwd of deze functie bij jou past of heb je specifieke vragen over deze functie? De Zoekcommissie praat daar graag een keer met je over.