Vacature secretaris Congrescommissie

De Congrescommissie is op zoek naar een secretaris!

Wat doet de Congrescommissie?

De Congrescommissie organiseert uiteraard het congres en het Landelijk Bestuur van DWARS. Denk bijvoorbeeld aan een draaiboek maken, sprekers vragen, locaties zoeken en nadenken hoe het congres het beste neergezet kan worden. De commissie vergadert een keer in de 2 weken, naarmate het congres dichterbij komt iedere week. Voor de vergaderingen eten we samen op kosten van DWARS. De reiskosten naar de vergadering kunnen gedeclareerd worden via het declaratieformulier op de website.

Wat doet de secretaris?

De secretaris maakt notulen van de vergaderingen. Ook helpt de secretaris de voorzitter bij het organiseren van het congres en het leiden van de commissie. De secretaris maakt de planning en houdt die de mail bij. Samen met de voorzitter zorgt de secretaris ervoor dat Congrescommissie goed loopt en een goede sfeer heeft. Ook vervangt de secretaris de voorzitter als dit nodig is.

In de week van een vergadering en in de aanloop naar het congres kost deze functie meer tijd, maar in andere weken minder. Ook ben je er vooral in de avond mee bezig, omdat dan de vergaderingen zijn. Je bent er ongeveer 6 uur in de week mee bezig.

Wie ben jij?

Als secretaris van de congrescommissie is het belangrijk om het volgende te kunnen of te willen leren:

  • activiteiten en vergaderingen organiseren
  • ideeën bedenken voor het congres of de commissie hierin ondersteunen
  • goed communiceren
  • verschillende taken oppakken of commissieleden helpen bij hun taken
  • nieuwe dingen leren
  • contact hebben met verschillende mensen
  • samenwerken in een team

Ook als je dit nog niet kan, is dat niet erg. Het belangrijkste is dat je graag wilt leren.

Ben je geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om secretaris te worden van de Congrescommissie? Stuur dan uiterlijk 7 augustus een mailtje met een korte motivatie van een half A4’tje en je cv naar pepijn@dwars.org. Pepijn neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Stuur dan ook een mailtje naar pepijn@dwars.org.