Vacature secretaris CampagneCommissie 2023-2024

DWARS is op zoek naar een nieuwe secretaris voor de CampagneCommissie!

Wat doet de CampagneCommissie?

Nu kabinet Rutte IV is gevallen, zijn de landelijke verkiezingen niet ver weg. Ook zal er in juni 2024 gestemd worden voor de Europese Parlementsverkiezingen.  De commissie zal bestaan uit verschillende DWARSers die een jaar in functie zullen zijn.
De campagnecommissie gaat over het organisatorische deel van de campagne en ondersteunt het bestuur. Dit team denkt mee over het promotiemateriaal, acties en evenementen, en draagt bij aan de organisatie van de campagne.  Creativiteit en enige ervaring met campagne is fijn maar het belangrijkste is dat je enthousiast bent en tijd wil investeren in de campagne vanuit DWARS.

Wat doet de secretaris?

De secretaris maakt notulen van de vergaderingen. Ook helpt de secretaris de voorzitter bij het organiseren van de campagne en het leiden van de commissie. Dit doet de secretaris bijvoorbeeld door de mail bij te houden. Samen met de voorzitter zorgt de secretaris ervoor dat de commissie goed loopt en een goede sfeer heeft.

Je vergadert vanaf september ongeveer één keer per 2-3 weken maar richting de verkiezingen zal dit toenemen naar één keer per week. Je bent ongeveer 3-5 uur in de week bezig met de CampagneCommissie waarbij sommige weken drukker zijn dan andere weken. Naarmate de verkiezingen dichterbij komen zal de tijdsbesteding toenemen.

Wie ben jij?

Als secretaris is het belangrijk om het volgende te willen leren of te kunnen:

  • De voorzitter bij het organiseren van vergaderingen
  • Notuleren van een vergadering
  • Ideeën bedenken voor de campagne en de commissie hierin ondersteunen
  • Goed communiceren

Ook als je dit nog niet kan, is dat niet erg. Het belangrijkste is dat je graag wil leren en enthousiast bent!

Ben je geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om secretaris van de campagnecommissie te worden? Stuur dan voor 14 augustus een mailtje met een korte motivatie van een half A4 en je cv naar luna@dwars.org en dan zal Luna contact met je opnemen.

Heb je nog vragen? Stuur dan ook een mailtje naar luna@dwars.org