Vacature secretaris Bijzondere Activiteitencommissie

De Bijzondere Activiteitencommissie (BACo) is op zoek naar een nieuwe secretaris!

Wat doet Bijzondere Activiteitencommissie?

De Bijzondere Activiteitencommissie organiseert gezellige activiteiten en ondersteunt het bestuurslid Scholing & Activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het gala, het zomerkamp, het Fabuleuze FeestdagenFestijn, de DWARS Kampioenschappen, en nog veel meer! Om dit te organiseren, vergadert de Bijzondere Activiteitencommissie een keer in de 3 weken. Voor de vergaderingen eten we samen op kosten van DWARS. De reiskosten naar de vergadering kunnen gedeclareerd worden. In tijden van corona vergaderen we online.

Wat doet de secretaris?

De secretaris maakt notulen van de vergaderingen. Ook helpt de secretaris de voorzitter bij het organiseren van activiteiten en het leiden van de commissie. Dit doet de secretaris bijvoorbeeld door sprekers te benaderen of de mail bij te houden. Samen met de voorzitter zorgt de secretaris ervoor dat Bijzondere Activiteitencommissie goed loopt en een goede sfeer heeft.

In de week van een activiteit of vergadering kost deze functie meer tijd, maar in andere weken weer vrijwel geen. Ook ben je er vooral in de avond en soms in het weekend mee bezig, omdat dan de vergaderingen en activiteiten zijn. Je bent er gemiddeld 2 uur in de week mee bezig. Je wordt benoemd voor 1 jaar.

Wie ben jij?

Als secretaris is het belangrijk om het volgende te kunnen of te willen leren:

  • activiteiten en vergaderingen organiseren
  • idee├źn bedenken voor activiteiten of de commissie hierin ondersteunen
  • goed communiceren

Ook als je dit nog niet kan, is dat niet erg. Het belangrijkste is dat je graag wil leren.

Ben je geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om secretaris te worden? Stuur dan uiterlijk zondag 20 juni een mailtje met je CV en een korte motivatie van een half A4 naar scholingenactiviteiten@dwars.org. Martijn neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen? Stuur dan ook een mailtje naar scholingenactiviteiten@dwars.org.