Vacature Portefeuillehouder License to Heal

DWARS zoekt een nieuwe portefeuillehouder die DWARS kan representeren bij de Raad van Advies van License to Heal. Als portefeuillehouder ben jij verantwoordelijk voor het opkomen van DWARSe belangen bij de vergaderingen van deze groep, waar ook andere PJO’s bij betrokken zijn. Je bereidt bijeenkomsten voor en koppelt de uitkomsten terug naar de Politiek Secretaris. Het is belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de mening van DWARS over zorg. Je moet je ook snel kunnen verdiepen in onderwerpen die te maken hebben met zorg.

Belangrijke capaciteiten zijn:

  • Diplomatieke vaardigheden
  • Politiek inzicht
  • Inhoudelijke kennis over zorg
  • Sterke communicatieve vaardigheden

De tijdsinvestering bedraagt ongeveer 5 uur per maand. De periode van benoeming is ten minste één jaar. Ben jij geïnteresseerd in deze nuttige en uitdagende functie? Stuur dan voor 1 oktober een motivatiebrief en CV naar onze Politiek Secretaris Ahmet Kargin (ahmet@dwars.org), dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Klik hier voor meer informatie over License to Heal.

LVragen over deze functie?

Ben je benieuwd of deze functie bij jou past of heb je specifieke vragen over deze functie? De Zoekcommissie praat daar graag een keer met je over.