Vacature Portefeuillehouder License to Heal

DWARS zoekt een nieuwe portefeuillehouder voor License to Heal

Wat doet License to Heal?

License to Heal is een samenwerking van tien politieke jongerenorganisaties. Ook academische ziekenhuizen, gezondheidsfondsen en een groot aantal experts werken hieraan mee. Medicijnen worden steeds duurder en moeilijker om aan te komen. We vinden dat we daarom deze problemen moeten aanpakken met alle partijen. Iedere patiënt moet de medicijnen krijgen die deze persoon nodig heeft, zonder dat de maatschappij hier veel voor moet betalen. We geloven dat dit mogelijk is en hebben een aantal voorstellen op papier gezet om dit te realiseren.

Wat doet de portefeuillehouder?

De portefeuillehouder zit namens DWARS in de raad van advies van License to Heal. In de vergaderingen van de raad van advies zitten verschillende politieke jongerenorganisaties. Je komt in de vergadering op voor de standpunten van DWARS. Je bereidt de vergaderingen voor en vertelt na de vergadering wat er is besproken aan de politiek secretaris.

De raad van advies vergadert drie keer per jaar en in die weken staat een tijdsinvestering van 3 uur.

Wie ben jij?

Als portefeuillehouder is het belangrijk om het volgende te willen leren of te kunnen:

  • Onderhandelen
  • Zien hoe de politiek werkt
  • Kennis hebben over de zorg
  • Goed communiceren

Ook als je dit nog niet kan, is dat niet erg. Het belangrijkste is dat je graag wil leren en enthousiast bent!

Ben je geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om de portefeuillehouder te worden? Stuur dan uiterlijk 21 september 2020 een mailtje met cv en maximaal één kantje aan motivatiebrief naar Sander@dwars.org. Sander neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Heb je nog vragen? Stuur dan ook een mailtje naar Sander@dwars.org.