Vacature Lustrumcommissie

Op 4 januari 1991 werd DWARS officieel opgericht. DWARS viert dus in 2021 haar 30e verjaardag! Om dit zesde lustrum te vieren, worden er verschillende activiteiten georganiseerd door de lustrumcommissie. DWARS is op zoek naar enthousiaste leden, een secretatis en een voorzitter voor deze nieuwe commissie.

 

Als lid van de lustrumcommissie ga je samen met het bestuurslid Scholing & Activiteiten aan de slag. Taken die onder deze functie vallen zijn het brainstormen over ideeën voor lustrumactiviteiten en het organiseren van deze activiteiten.

 

Vaardigheden en eigenschappen die in jouw voordeel zijn:

  • Ervaring binnen DWARS
  • Ervaring met het organiseren van evenementen
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Creativiteit

 

De benoeming geldt tot aan het einde van het lustrumjaar (2021) en de tijdinvestering bedraagt maximaal vijf uur per week, maar varieert nogal gedurende het jaar. De commissie gaat eens in de twee weken vergaderen. Het huidige bestuurslid scholing & activiteiten blijft ook na haar bestuurstermijn in de commissie.

 

Lijkt het jou leuk om te helpen bij de organisatie van bijzondere lustrumactiviteiten? Stuur dan je motivatie en CV uiterlijk 1 juni naar ons bestuurslid scholing en activiteiten Joëlle (joelle[at]dwars.org). Vermeld in je sollicitatie ook of je geïnteresseerd zou zijn in de functie van voorzitter of secretaris. Joëlle neemt na je sollicitatie zo snel mogelijk contact met je op.

 

Bekijk ook de vacature voor de lustrumboekcommissie hier.