Vacature Lustrumcommissie

De Lustrumcommissie is op zoek naar nieuwe leden!

Wat doet de Lustrumcommissie?

Op 4 januari 1991 werd DWARS officieel opgericht. DWARS viert dus in 2021 haar 30e verjaardag! Om dit zesde lustrum te vieren, worden er allerlei activiteiten georganiseerd door de lustrumcommissie.

De commissie is in juni dit jaar opgericht en zoekt nu naar extra versterking. De commissie werkt nauw samen met het bestuurslid Scholing & Activiteiten.

Om dit te organiseren, vergadert de Lustrumcommissie een keer in de 2 weken. Voor de vergaderingen eten we samen op kosten van DWARS. De reiskosten naar de vergadering kunnen gedeclareerd worden via het declaratieformulier op de website.

Wat doet een lid van de Lustrumcommissie?

Als lid van de Lustrumcommissie bedenk en organiseer je samen in de commissie leuke en toffe activiteiten.

In de week van een activiteit of vergadering kost deze functie meer tijd, maar in andere weken minder. Ook ben je er vooral in de avond mee bezig, omdat dan de vergaderingen en activiteiten zijn. Tussen de vergaderingen door heb je tijd om dingen verder uit te zoeken en uit te werken. Je bent er in totaal ongeveer 5 uur in de week mee bezig.

De benoeming is tot het einde van het lustrumjaar (2021).

Wie ben jij?

Als lid van de Lustrumcommissie is het belangrijk om het volgende te kunnen of te willen leren:

  • activiteiten organiseren
  • leuke creatieve idee├źn bedenken en uitvoeren
  • goed communiceren

Ook als je dit nog niet kan, is dat niet erg. Het belangrijkste is dat je graag wil leren.

Ben je geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om lid van de Lustrumcommissie te worden? Stuur dan uiterlijk 7 november een mailtje met een korte motivatie van een half A4 en je cv naar Martijn via martijn@dwars.org. Martijn neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen? Stuur dan ook een mailtje naar Martijn via martijn@dwars.org.