Vacature lustrumboekcommissie

Op 4 januari 1991 werd DWARS officieel opgericht. DWARS viert dus in 2021 haar 30e verjaardag! Om dit zesde lustrum te vieren, worden er verschillende activiteiten georganiseerd door de lustrumcommissie. Ook wordt er traditiegetrouw een boek uitgebracht, met daarin verhalen en interviews van interessante DWARSers, commissies en afdelingen. Dit boek wordt gemaakt door een nieuwe commissie: de LustrumboekCommissie. Voor deze commissie zijn we op zoek naar enthousiaste leden, een secretaris en een voorzitter.

 

Als lid van deze commissie ga je samen met het bestuurslid campagne & communicatie aan de slag. Taken die deze commissie op zich gaat nemen zijn het brainstormen over zowel de inhoud als de lay-out van het boek en het tot uitvoering brengen hiervan.

 

Vaardigheden en eigenschappen die in jouw voordeel zijn:

  • Je hebt ervaring binnen DWARS.
  • Je bent vlot in de pen.
  • Je bent creatief.
  • Pré: je hebt ervaring met graphic design.

 

De benoeming geldt tot aan het einde van het lustrumjaar (2021) en de tijdinvestering bedraagt maximaal vijf uur per week, maar varieert nogal gedurende het jaar. De commissie gaat eens in de twee weken vergaderen. Het huidige bestuurslid campagne en communicatie blijft ook na zijn bestuurstermijn in de commissie.

 

Lijkt het jou leuk om betrokken te zijn bij het maken van dit boek? Stuur dan je motivatie en CV uiterlijk 1 juni naar ons bestuurslid scholing en activiteiten Joëlle (joelle[at]dwars.org). Vermeld in je sollicitatie ook of je geïnteresseerd zou zijn in de functie van voorzitter of secretaris. Joëlle neemt na je sollicitatie zo snel mogelijk contact met je op.

 

Bekijk de vacature voor de lustrumcommissie hier.