Vacature lid CampagneCommissie 2023-2024

DWARS is op zoek naar een nieuwe CampagneCommissie!

Wat doet de CampagneCommissie?

Nu kabinet Rutte IV is gevallen, zijn de landelijke verkiezingen niet ver weg. Ook zal er in juni 2024 gestemd worden voor de Europese Parlementsverkiezingen. De commissie zal bestaan uit verschillende DWARSers die een jaar in functie zullen zijn.
De CampagneCommissie gaat over het organisatorische deel van de campagne en ondersteunt het bestuur. Dit team denkt mee over het promotiemateriaal, acties en evenementen, en draagt bij aan de organisatie van de campagne.  Creativiteit en enige ervaring met campagne is fijn maar het belangrijkste is dat je enthousiast bent en tijd wil investeren in de campagne vanuit DWARS.

 

Wat doe jij?

Als commissielid kun je verschillende taken op je nemen die met de organisatie van de campagne te maken hebben. Je vergadert vanaf september ongeveer één keer per 2-3 weken maar richting de verkiezingen zal dit toenemen naar één keer per week. Je bent ongeveer 3 uur in de week bezig met de campagnecommissie waarbij sommige weken drukker zijn dan andere weken. Naarmate de verkiezingen dichterbij komen zal de tijdsbesteding toenemen.

 

Wie ben jij?

Als lid van de commissie is het belangrijk om het volgende te kunnen óf te willen leren:

  • Organisatorisch inzicht;
  • Creativiteit bij het bedenken en organiseren van campagneacties;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Handigheid met het bedenken van sociale media content, of de bereidheid om daar tijd in te investeren.

 

Ben je geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om lid van de CampagneCommissie te worden? Stuur dan voor 14 augustus een mailtje met een korte motivatie van een half A4 en je cv naar luna@dwars.org en dan zal Luna snel contact met je opnemen.

Heb je nog vragen? Stuur dan ook een mailtje naar luna@dwars.org