Vacature lid Campagne Commissie

Wat doet de campagnecommissie?

DWARS is op zoek naar leden voor de campagnecommissie voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. De commissie in functie zijn tot en met maart 2022. De campagnecommissie gaat over het organisatorische deel van de campagne en ondersteunt het bestuurslid Campagne & Communicatie. Dit team maakt zowel digitaal als fysiek promotiemateriaal, bedenkt acties, en draagt bij aan de organisatie van de campagne. Ook zorgen zij voor het contact met de afdelingen wat, zeker met een lokale verkiezing, heel erg belangrijk is. Creativiteit en enige ervaring met campagne is fijn maar het belangrijkste is dat je enthousiast bent en tijd wil investeren in de campagne vanuit DWARS. Momenteel is er al een campagnecommissie maar zijn we op zoek naar extra leden!

Wat doe jij?

Als commissielid kun je verschillende taken op je nemen die met de organisatie van de campagne te maken hebben. Je vergadert één keer per 2 weken maar richting de verkiezingen zal dit toenemen naar één keer per week. Je bent ongeveer 5-7 uur in de week bezig met de campagnecommissie waarbij sommige weken drukker zijn dan andere weken. Naarmate de verkiezingen dichterbij komen zal de tijdsbesteding toenemen.

Wie ben jij?

Als lid van de commissie is het belangrijk om het volgende te kunnen of te willen leren:

  • Organisatorisch inzicht
  • Creativiteit bij het bedenken en organiseren van campagneacties
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Handigheid met het maken en bedenken van sociale media content, of de bereidheid om daar tijd in te investeren, is een pré.
  • Handigheid met maken van video’s is een pré.

Ben je geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om lid van de campagnecommissie te worden? Stuur dan uiterlijk zondag 31 oktober een mailtje met een korte motivatie van een half A4 en je cv naar laura@dwars.org en dan zal Laura, ons bestuurslid Campagne & Communicatie zo snel mogelijk contact met je opnemen. Het is belangrijk om te weten dat je als commissielid wordt ingestemd op het DWARS Wintercongres. Je dient daarvoor een introductiestukje te schrijven voor in de congresreader. Leden krijgen de mogelijkheid om vragen te stellen.

Heb je nog vragen? Stuur dan ook een mailtje naar laura@dwars.org