Vacature leden Campagnecommissie

De campagnecommissie is op zoek naar versterking!

Wat doet de campagnecommissie

De campagnecommissie is verantwoordelijk voor de organisatorische kant van de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen. Daarnaast ondersteunt de campagnecommissie ondersteunt het bestuurslid Campagne & Communicatie. Denk bijvoorbeeld aan het maken van digitaal en fysiek promotiemateriaal en het bedenken van acties. Om dit te organiseren, vergadert de campagnecommissie een keer in de drie weken. Voor de vergaderingen eten we samen op kosten van DWARS. De reiskosten naar de vergadering kunnen gedeclareerd worden via het declaratieformulier op de website.

Wat doe jij?

Als commissielid kun je verschillende taken op je nemen die met de organisatie van de campagne te maken hebben. Binnen de campagnecommissie werken we met teams die ieder een eigen deel van de campagne op zich neemt. Daarbij kunnen team communicatie en team video de meeste versterking gebruiken. In verband met de coronacrisis zal de campagne vooral online plaatsvinden. Team communicatie houdt zich voornamelijk bezig de campagne via social media, de website en andere online content. Team video houdt zich bezig met het filmen en bewerken van video content.

Je bent ongeveer 5-7 uur in de week bezig met de campagnecommissie. Sommige weken zijn drukker dan andere weken. Naarmate de verkiezingen dichter bij komen zal de tijdsbesteding meer worden. De campagnecommissie vergadert altijd ’s avonds doordeweeks. Daarnaast ben je vrij om de overige tijd die je voor de commissie besteed in te delen wanneer het voor jou uitkomt.

Wie ben jij?

Als campagnecommissielid is het belangrijk om het volgende te kunnen of te willen leren:

  • Activiteiten organiseren
  • Creativiteit bij het bedenken en organiseren van campagne acties
  • Goed communiceren
  • Handig zijn met videobewerking, of bereidheid om daar tijd in te investeren, is een pluspunt
  • Handig zijn met het maken en bedenken van social media content is een pluspunt

Ook als je dit nog niet kan, is dat niet erg. Het belangrijkste is dat je graag wil leren.

Ben je geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om lid van de campagnecommissie te worden? Stuur dan uiterlijk zondag 25 oktober een mailtje met een korte motivatie van een half A4 en je cv naar myrte@dwars.org

Myrte, ons bestuurslid Campagne & Communicatie neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen? Stuur dan ook een mailtje naar myrte@dwars.org