Vacature Internationale Trainer

Development Democracy Abroad (DDA) organiseert in samenwerking met counterpartners in omringende landen van de EU trainingen op het gebied van organisatie-opbouw, politieke boodschap en dergelijken. 5-10 keer per jaar organiseert DDA een jongerentraining en zo nu en dan nodigen zij ook een DWARSer uit om hierbij aanwezig te zijn en hun te helpen, zowel voor een inhoudelijke toevoeging als de informele uitwisseling.  We zouden graag een poule willen samenstellen van DWARSers die hiervoor geschikt zijn en dit graag zouden willen doen. Belangrijke capaciteiten zijn:

  • Ervaring met trainingen verzorgen
  • Ervaring met werkzaamheden met een internationaal karakter
  • Je goed kunnen aanpassen aan andere culturen
  • Goede beheersing van een relevante tweede taal, liefst een andere dan Engels (Russisch, Frans, Arabisch, Servisch, Macedonisch, Turks, Oekraïens zijn een pré)
  • Ervaring binnen functies van DWARS is een pré

 

Dit is een doorlopende vacature. Je kan solliciteren door een motivatiebrief en CV naar onze Internationaal Secretaris Janno Rook (janno[at]dwars.org) te sturen, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op. Let op; gezien de hoeveelheid trainingen zal je niet heel vaak gevraagd worden voor een training. Ook is het mogelijk om op elk moment jezelf te laten verwijderen van de poule door Janno te mailen.

LVragen over deze functie?

Ben je benieuwd of deze functie bij jou past of heb je specifieke vragen over deze functie? De Zoekcommissie praat daar graag een keer met je over.