Vacature lid Internationale Activiteitencommissie

 

De Internationale Activiteitencommissie (IACo) is op zoek naar een nieuw lid!

IACo? IA-wat?

De IACo helpt het bestuurslid Activiteiten bij het organiseren van toffe internationale activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de reizen en uitwisselingen!

De IACo zal ongeveer één keer per twee of drie weken vergaderen. Indien mogelijk zullen die fysiek plaatsvinden, maar je hebt de mogelijkheid om in te bellen. Vóór de vergaderingen eten we samen op kosten van DWARS. De reiskosten naar de vergadering kunnen gedeclareerd worden via het declaratieformulier op de website.

De IACo bestaat uit een voorzitter, secretaris en maximaal vier leden. De voorzitter, secretaris en leden worden tot juli 2023 benoemd.

Wat doe je als IACo-lid?

Als lid van de IACo zul je toffe internationale activiteiten organiseren!

  • Je oefent dus direct invloed uit bij het plannen van onze reizen en krijgt de mogelijkheid om je eigen evenementen, acties of andere activiteiten te organiseren die jij belangrijk vindt.

In de week van een vergadering én vooral in de weken van de activiteiten en reizen kost deze functie je meer tijd dan gemiddeld, in andere weken juist minder. Ook ben je er meestal in de avond mee bezig, omdat dan de vergaderingen zijn.

Je bent er ongeveer 5 uur in de week mee bezig. Let op dat je voor een periode van een jaar (tot juli 2023) benoemd wordt!

Wie ben jij?

Als lid is het belangrijk om het volgende te kunnen of te willen leren:

  • Goed in ideeën bedenken, creatief zijn in het plannen daarvan
  • Activiteiten en reizen organiseren
  • Een affiniteit hebben met internationale en Europese kwesties en politiek
  • Goed communiceren en samenwerken

Ook als je dit nog niet kan, is dat niet erg! Het belangrijkste is dat je graag wil leren.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je DWARS sterker maken op het internationaalniveau en lijkt het je leuk om lid te worden? Stuur dan 7 april een mailtje met een korte motivatie naar esmay@dwars.org.  Zij neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar esmay@dwars.org.