Vacature DWARS op Weg 2021

Wil jij graag meer doen bij DWARS? Dan is DWARS op Weg iets voor jou!

Wat is DWARS op Weg?

DWARS op Weg bestaat uit vijf trainingsdagen met professionele trainingen. Hier leer je alles over organiseren, communiceren, samenwerken en verbinden. Ook werken we veel aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met een groep enthousiaste DWARSers gaan we jouw kwaliteiten verder te ontwikkelen, zodat die goed van pas komen bij DWARS!

Wanneer is DWARS op Weg?

De trainingsdagen zijn op zaterdagen. Ze zijn overdag en nemen soms de hele dag in beslag. We verwachten dat je er op alle dagen bij bent. Zorg er dus voor dat je de hele dag vrijhoudt op de volgende data:

  • Zaterdag 23 januari
  • Zaterdag 6 februari
  • Zaterdag 27 februari
  • Zaterdag 20 maart
  • Zaterdag 10 april

Het is nog niet duidelijk of de trainingsdagen fysiek of online zijn. Maar ga ervan uit dat je ongeveer drie keer moet reizen naar Utrecht. Je kunt de reiskosten declareren bij DWARS. Op de fysieke dagen zullen we goed letten op de coronamaatregelen, zodat het veilig kan plaatsvinden.

Kan of wil je er niet fysiek bij zijn? We zorgen er dan voor dat je online aanwezig kan zijn. Als je dit nu al weet, laat dit dan even weten in het sollicitatieformulier.

Wie ben jij?

DWARS op Weg is bedoeld voor meer ervaren DWARSers. Verder vragen we van je dat:

  • het je leuk lijkt om je actief in te zetten voor DWARS, bijvoorbeeld door een functie. Of dat je dit nu al doet natuurlijk.
  • je elke trainingsdag aanwezig bent
  • je zin en tijd hebt om huiswerkopdrachten te maken tussen de trainingsdagen door

Ben je geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om mee te doen met DWARS op Weg, maar heb je nog vragen of twijfels? Stuur dan een mailtje naar trajectgroep@dwars.org.

Wil je je aanmelden? Vul dan uiterlijk 3 december dit sollicitatieformulier in. Het sollicitatieformulier vindt je hier: https://dwars.org/sollicitatieformulier-dwars-op-weg-2021/. Wij nemen na 3 december verder contact met jou op.

Eigen bijdrage

Voor dit traject vragen we een eigen bijdrage van €20. Is dit bedrag te hoog voor jou? Neem dan contact op met penningmeester@dwars.org. Dan zoekt de penningmeester samen met jou naar een oplossing.