Vacature Congrescommissieleden

De Congrescommissie is op zoek naar een nieuw lid!

Wat doet de Congrescommissie?

De Congrescommissie organiseert uiteraard het congres en ondersteunt de secretaris en de penningmeester van het landelijk bestuur van DWARS. Denk bijvoorbeeld aan een draaiboek maken, sprekers vragen, locaties zoeken en nadenken hoe het congres het beste kan worden neergezet in corona tijd. De commissie vergadert een keer in de 2-3 weken. Voor de vergaderingen eten we samen op kosten van DWARS. De reiskosten naar de vergadering kunnen gedeclareerd worden via het declaratieformulier op de website.

Wat doet een Congrescommissielid?

Als commissielid kun je verschillende taken op je nemen die met de congresorganisatie te maken hebben. Je kunt nadenken over programmaonderdelen, congreslocaties of nadenken over de vorm van het congres in coronatijd.

In de week van een vergadering én in de week van het congres kost deze functie meer tijd en in andere weken minder. Ook ben je er vooral in de avond mee bezig. Het congres wordt gehouden op 12 en 13 december, dus hou deze data vrij!

Je bent er ongeveer 5 uur in de week mee bezig.

Wie ben jij?

Als Congrescommissielid is het belangrijk om het volgende te kunnen of te willen leren:

  • verschillende taken oppakken of commissieleden helpen bij hun taken
  • ideeën bedenken voor het congres of de commissie hierin ondersteunen
  • goed communiceren

Ook als je dit nog niet kan, is dat niet erg. Het belangrijkste is dat je graag wil leren.

Ben je geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om lid te worden van de Congrescommissie? Stuur dan uiterlijk 12 oktober een mailtje met een korte motivatie van een half A4 en je cv naar brian@dwars.org. De secretaris Brian Lammens neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen? Stuur dan ook een mailtje naar brian@dwars.org.