Vacature Congrescommissie

Vacature Congrescommissie 2019-2020

We zijn op zoek naar enthousiaste leden voor de congrescommissie, die samen met de secretaris en penningmeester uit het landelijk bestuur en een afdelingsbestuurder van de organiserende afdeling twee geslaagde congressen zal organiseren. Taken die onder de functie vallen zijn onder andere het regelen van de locaties, het maken van de benodigde documenten, onderzoek doen en meedenken over het efficiënter maken van de congressen vanwege volle programma’s en hoge aantallen congresgangers.

Vaardigheden en eigenschappen die in jouw voordeel werken zijn:

  • Ervaring binnen DWARS
  • Ervaring met het organiseren van (grote) evenementen
  • Harde werker, neemt initiatief
  • Goede communicatie en samenwerking

De benoeming is voor één jaar, waarin je helpt om zowel het Wintercongres als het Zomercongres te organiseren. Dit zal voor een deel overlappen, waardoor vooral het eerste half jaar een drukke periode wordt voor de Congrescommissie. De tijdsinvestering bedraagt ongeveer drie uur per week, maar varieert nogal gedurende het jaar. De commissie vergadert eens in de twee à drie weken.

Lijkt het jou leuk om het landelijk bestuur te ondersteunen bij het organiseren van twee mooie DWARS-congressen? Stuur je motivatie en CV vóór 20 juni op naar secretaris[at]dwars.org, dan neemt de secretaris zo snel mogelijk contact met je op!

LWord actief!

Bekijk ook eens onze andere vacatures op de vacaturepagina!