Vacature CampagneCommissie

DWARS is op zoek naar een nieuwe campagnecommissie!

Wat doet de campagnecommissie?

Hoewel de verkiezingen misschien nog ver weg lijken is het hoog tijd om ons weer klaar te gaan maken voor een spannende tijd. In maart 2023 zal er gestemd worden voor de provinciale staten, de waterschappen en de eilandsraadverkiezingen. De commissie zal bestaan uit verschillende DWARSers die een jaar in functie zullen zijn.
De campagnecommissie gaat over het organisatorische deel van de campagne en ondersteunt het bestuur. Dit team maakt zowel digitaal als fysiek promotiemateriaal, bedenkt acties, en draagt bij aan de organisatie van de campagne. Ook zorgen zij voor het contact met de afdelingen wat, zeker met een lokale verkiezing, heel erg belangrijk is. Creativiteit en enige ervaring met campagne is fijn maar het belangrijkste is dat je enthousiast bent en tijd wil investeren in de campagne vanuit DWARS.

 

Wat doe jij?

Als commissielid kun je verschillende taken op je nemen die met de organisatie van de campagne te maken hebben. Je vergadert in het begin ongeveer één keer per 2-3 weken maar richting de verkiezingen zal dit toenemen naar één keer per week. Je bent ongeveer 5-7 uur in de week bezig met de campagnecommissie waarbij sommige weken drukker zijn dan andere weken. Naarmate de verkiezingen dichterbij komen zal de tijdsbesteding toenemen.

 

Wie ben jij?

Als lid van de commissie is het belangrijk om het volgende te kunnen óf te willen leren:

  • Organisatorisch inzicht;
  • Creativiteit bij het bedenken en organiseren van campagneacties;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Handigheid met het maken en bedenken van sociale media content, of de bereidheid om daar tijd in te investeren.

 

Ben je geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om lid van de campagnecommissie te worden? Stuur dan uiterlijk maandag 23 januari een mailtje met een korte motivatie van een half A4 en je cv naar anne@dwars.org en dan zal Anne zo snel mogelijk contact met je opnemen. De sollicitaties zullen samen met het nieuwe bestuur gevoerd worden.
Geef bij je sollicitatie ook aan of je eventueel voorzitter of secretaris van de commissie wilt zijn.

Heb je nog vragen? Stuur dan ook een mailtje naar anne@dwars.org