Vacature Voorzitter Bijzondere Activiteitencommissie

Vacature Voorzitter Bijzondere Activiteitencommissie

 

De Bijzondere Activiteitencommissie zoekt een nieuwe voorzitter! De Bijzondere Activiteitencommissie organiseert gezellige activiteiten, bijvoorbeeld een open podium of het gala. Als voorzitter ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van de commissie: zo draag je zorg voor de continuïteit van de vergaderingen en de activiteiten die de commissie organiseert. Het enthousiasmeren van commissieleden is daarbij een belangrijke taak. Je zit de commissievergaderingen voor en hebt nauw contact met het bestuurslid Scholing & Activiteiten.

 

Belangrijke capaciteiten:

– Sterk organisatorisch inzicht

– Creativiteit bij het bedenken en organiseren van nieuwe activiteiten

– Sterke communicatieve vaardigheden

 

De tijdsinvestering bedraagt ongeveer 5 uur per week. De periode van de benoeming is vastgesteld op één jaar. Ben jij geïnteresseerd in deze mooie en leerzame functie? Stuur dan uiterlijk 10 juni een motivatiebrief en CV naar het bestuurslid scholing & activiteiten via joelle [at] dwars.org. Zij zal na de sluiting van de vacature contact met jou opnemen. Ook voor vragen over de vacature kan je Joëlle mailen.

 

LVragen over deze functie?

Ben je benieuwd of deze functie bij jou past of heb je specifieke vragen over deze functie? De Zoekcommissie praat daar graag een keer met je over.