Tussentijds Congres

Het tussentijds congres vindt plaats op 22 februari bij Bartholomeus Gasthuis in Utrecht! 

Het tussentijds congres is de ideale gelegenheid om je DWARSe vrienden bij elkaar te zien en om invloed uit te oefenen op de koers van DWARS. Op het tussentijds congres worden namelijk een nieuw politiek programma en een nieuw huishoudelijk reglement vastgesteld. Op deze pagina vind je de congresstukken zoals de nieuwe documenten. De congresreader wordt binnenkort geüpload. Aanmelden voor het tussentijds congres kan tot uiterlijk 12 februari hier


Politiek Programma

Het conceptprogramma vind je hier. Op deze websitepagina staat alle informatie over het politiek programma inclusief een audio- en printvriendelijke versie van het conceptprogramma en uitleg over hoe je een goed amendement schrijft.

Deadlines:

  • De deadline voor het indienen van pre-amendementen is verstreken.
  • Op 10 januari vindt de bundelingsavond plaats.
  • De deadline voor het indienen van definitieve amendementen is 15 januari. Indienen doe je hier.

Huishoudelijk Reglement

Het huishoudelijk reglement vind je hierOp deze websitepagina staat alle informatie over het concept huishoudelijk reglement inclusief toelichting op de verschillende artikelen, een printvriendelijke versie van het concept huishoudelijk reglement en uitleg over hoe je een goed amendement schrijft.

Deadlines:

  • De deadline voor het indienen van amendementen is 15 januari. Indienen doe je hier.

De Congresreader

De congresreader wordt binnenkort geüpload. In de congresreader vind je het programma en routebeschrijvingen, de verantwoordingen van de programmacommissie en HR-commissie, de amendementen en informatie over de kandidaten voor de campagnecommissie. Let op: De congresreader zal net zoals het vorige congres regelmatig online geüpdatet worden.


Tot slot

Voor vragen en opmerkingen over het congres kun je terecht bij onze secretaris Lotte. Heb je bijvoorbeeld extra begeleiding of materialen nodig om het congres toegankelijk of bereikbaar te maken voor jou? Neem dan contact op via secretaris[at]dwars.org of +31 6 20519959.