Solliciteer voor het landelijk bestuur van DWARS!

Vind jij het hartstikke leuk bij DWARS, en wil je graag meer betekenen voor de vereniging? Solliciteer dan nu voor het landelijk bestuur! Op het congres van 10 en 11 juni vinden de verkiezingen plaats.

Als bestuurslid zorg je niet alleen voor de dagelijkse gang van zaken, maar ben je ook bezig met o.a. leuke acties, inspelen op de actualiteit, en het vinden van nieuwe manieren om de groene en linkse idealen van DWARS te verspreiden. Je krijgt de kans om veel nieuwe mensen te leren kennen, nieuwe vaardigheden te leren en ervaringen op te doen in een energieke en gedreven omgeving.

Er zijn verschillende functies waarin je dit kunt doen, of je nu politiek inhoudelijk, enthousiasmerend, of organisatorisch aan de slag wilt. Deze functies staan hieronder uitgebreider omschreven. Heb je een functie gevonden waar je enthousiast over bent? Stuur dan uiterlijk 10 april 2017 je motivatiebrief, CV en de gegevens van twee referenten naar kandidatencommissie[at]dwars.org om te solliciteren!

Klik hier voor meer informatie over de bestuursfuncties.

Ook hebben de huidig bestuursleden iets geschreven over hoe zijn hun post ervaren. Meer hierover kan je lezen in het zoekboekje, te downloaden hieronder!

Zoekboekje 2017

Tevens wordt er een nieuwe hoofdredacteur voor de OverDWARS en een nieuw lid voor de Raad van Advies gezocht. Solliciteren voor hoofdredacteur kan tot uiterlijk 10 april, solliciteren voor een plek in de Raad van Advies tot uiterlijk 1 mei. Ook voor deze functies dien je een motivatiebrief, CV en de gegevens van twee referenten naar kandidatencommissie[at]dwars.org te sturen. Voor vragen over deze functies kan je terecht bij de zoekcommissie (zoekcie[at]dwars.org).