Promotie

Commissievoorzitter: /
Verantwoordelijk bestuurslid: Anne van Gemst, anne@dwars.org

De promotie commissie is de commissie die verantwoordelijk is voor het op de kaart zetten van DWARS. Naamsbekendheid creëren en ledenwerving gaan hand in hand. Dit is dan ook waar wij ons mee bezig houden.

De promotiecommissie heeft afgelopen jaar heel wat gedaan op het gebied van naamsbekendheid creëren. Denk bijvoorbeeld aan het promotiefilmpje van DWARS dat is gepubliceerd. Een ander goed voorbeeld is de zomertour, leden werven op introducties van hogescholen en universiteiten is een belangrijke activiteit die wij mee opzetten. Wij zorgen ervoor dat DWARS overal in het land te zien is én dat het blijft hangen.

We zijn altijd op zoek naar creatieve leden die ons willen helpen met acties opzetten om de naamsbekendheid te vergroten, meedenken over leuke goodies, helpen met mooi beeldmateriaal te creëren en te brainstormen over de mogelijkheden van social media.

Heb je een vlotte babbel, ben je creatief of ben je juist een organisatorisch wonder? Kom vooral een keertje langs bij de promotiecommissie. Voor meer informatie, mail dan naar anne[at]dwars.org.

/array(1) { ["afdeling"]=> string(5) "alles" }