Politieke adviseurs-info-avond

Op 7 oktober zal er een interesseavond plaatsvinden voor de nieuwe functie van politiek adviseur. Met de nieuwe bestuursstructuur is er ook deze nieuwe functie bijgekomen. Politiek Adviseurs zullen het bestuur ondersteunen door zich bezig te houden met hun specifieke thema en te kijken wat DWARS hiervan vindt en wat we ermee kunnen doen.Houd jij van politiek en ben jij DWARS? Kom dan eens kijken of het wat voor jou is. Er zal meer informatie gegeven worden over de functie, de onderwerpen en er is natuurlijk ruimte voor een gezellige borrel naderhand.
De avond zal plaatsvinden bij GroenLinks op het pand in Utrecht, Sint Jacobstraat 12, op de vijfde verdieping. Je bent vanaf 19:00 welkom, het programma zal om 19:15 beginnen! Meld je even aan via het formulier of kom gewoon langs, we hopen je daar te zien! Mocht je belangrijke vragen hebben maar kan je er niet bij zijn? Mail dan even voor (online) opties naar zoekcommissie@dwars.org.
Kun je er niet fysiek bij zijn, maar wil je wel wat meer info en je vragen kunnen stellen? Vul dat dan ook in op het formulier, zodat je er digitaal nog even bij kan zijn.