Politicinetwerk

Ben jij een DWARSe politicus of kandidaat, en wil je in contact blijven staan met andere DWARSe politici? Meld je dan aan voor het DWARSe Politicinetwerk! 

Het DWARSe Politicinetwerk bestaat uit een appgroep waarin politici en kandidaten die DWARSer zijn zitten. Zo kun je makkelijk in contact komen en overleggen met andere DWARSe politici. Dat is nuttig, omdat je op die manier snel ervaringen en tips kan uitwisselen. Ook organiseren we elk jaar de DWARSe Politicinetwerkdag; in 2021 hebben we een campagnesessie gehouden met gemeenteraadskandidaten, en in 2022 zal er een sessie worden georganiseerd met (mogelijk dan verkozen) DWARSe politici.

Wil je in de appgroep voor DWARSe politici, in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022? Meld je dan hieronder aan!

N.B: met jouw gegevens gaan we zorgvuldig om conform ons privacybeleid. Wees je er wel van bewust dat door deelname aan een appgroep, andere deelnemers ook jouw telefoonnummer en andere gegevens te zien krijgen. Door je aan te melden geef je hier toestemming voor.

Aanmelden appgroep DWARS Politicinetwerk 2022

Hoi! Ben jij politicus en/of kandidaat en DWARSer? Wil je in contact staan met andere DWARSe kandidaten en de organisatie? Meld je dan aan voor de Politicinetwerkgroep van 2022 🙂
Bijvoorbeeld: gemeenteraadskandidaat op plek 6 voor GroenLinks in Helmond
(N.B. We maken gebruik van WhatsApp. Het is dus handig om dat ook te hebben en te gebruiken).
Privacyvoorwaarden(Vereist)