Vacatures ’23-24

Vacatures: Kascommissielid

De Kascommissie (KasCo) van een afdeling controleert minimaal twee keer per jaar het financiële beleid van het bestuur van de afdeling en brengt hier schriftelijk verslag van uit. KasCo leden worden benoemd voor 1 jaar.

Momenteel wordt de taak van de KasCo van DWARS Overijssel gedaan door drie fantastische leden. Van een daarvan verloopt de eenjarige termijn. Daarom zijn we op zoek naar een nieuw KasCo lid! Wil je solliciteren? Stuur dan voor uiterlijk zaterdag 11 november een mail waarin jij jezelf kort voorstelt en aangeeft dat je voor KasCo solliciteert naar secretaris.overijssel@dwars.org. Vragen over de functie? Neem dan contact op met het bestuur, of die kan je vraag beantwoorden, of die brengt je in contact met de huidige KasCo!

Vacature Campagneteam

Het kabinet is gevallen en in november zijn de Tweede Kamerverkiezingen. We willen natuurlijk zoveel mogelijk (DWARSe) GroenLinks kandidaten in de Tweede Kamer krijgen. Wil jij hierbij helpen en meedenken over de campagne? Dan zoeken we jou! Als DWARS Overijssel zoeken we enthousiaste leden die ons willen helpen bij de campagne. Denk hierbij aan flyeren, huis-aan-huizen en het organiseren van activiteiten. 

Meld je via het formulier hieronder aan voor de commissie of stuur een mailtje naar campagne.overijssel@dwars.org. Goed om te weten: we zijn blij met alle hulp, dus steek er zoveel tijd in als je wilt!

 

Naam(Vereist)
Privacyvoorwaarden(Vereist)