Nieuwe leden-borrel!

Terug van weggeweest: de altijd gezellige en oh zo leuke borrel! Deze keer extra speciaal voor nieuwe leden. Ben jij recentelijk lid geworden van DWARS, of ben je al langer lid maar ben je nog nooit bij een activiteit geweest? Dan is dit je kans!

Kom 17 maart om half 8 naar Glas In Lood in Deventer, waar we onder het genot van een drankje (eerste drankje is altijd gratis) elkaar beter kunnen leren kennen, genieten van de bijzondere locatie en, als er tijd over is, een spelletje kunnen spelen! Mensen die al langer lid zijn, zijn natuurlijk ook altijd welkom. Ben je nog geen lid, maar wel nieuwsgierig? Dan ben je ook welkom!

Belangrijke tip: bij alle DWARS activiteiten kan je altijd je OV kosten declareren, zolang het een activiteit is van je eigen afdeling (Overijssel dus) of van het landelijk bestuur! Handig als je bijvoorbeeld niet in de buurt van de locatie woont.

Vind je het spannend om zomaar in je eentje naar zo’n activiteit te gaan? Vul dan het formulier hieronder in! Één van ons zal gezellig samen met je optrekken als buddy, zodat je er niet alleen voor staat.

Zien we je dan?

 

  • Locatie: Café Het Glas In Lood, Deventer
  • Afdeling: DWARS Overijssel
  • Tijd: 17 March 2023 19:30