Boekencafé

In 1979 wisten we van de wetenschap van klimaatverandering af – wat er gebeurde, waarom en hoe het te stoppen. De volgende 10 jaar hadden we een echte kans om het tij te keren. Dat is alleen niet gelukt. Nathaniel Rich vertelt het verhaal waarom en hoe, dankzij de acties van politici en de zakenwereld, we in het stoppen van klimaatverandering zijn gefaald. Dit is essentieel om te begrijpen waar we vandaag de dag staan.
The decade we could have stopped climate change – Nathaniel Rich

Woensdag 25 januari zal er een boekencafé plaatsvinden, in samenwerking met GroenLinks Zwolle! Een boekencafé is een avond waarin we praten over een boek dat we daarvoor gelezen hebben, al is het ook super interessant om te komen als je het boek (nog) niet gelezen hebt. Als niet de financiële middelen hebt om het boek te kopen/lenen, neem dan contact op met onze penningmeester. Je kan je hieronder aanmelden!

Extra: Er zal een appgroep komen om samen te lezen, voor de deelnemers die dat leuk lijkt. Dan krijg je reminders om te lezen, en kunnen we van te voren al wat interessante dingen uitwisselen. Je kan dit aangeven in het formulier hieronder.

 

  • Locatie: Book Cafe, Koggellaan 1A, Zwolle
  • Afdeling: DWARS Overijssel
  • Tijd: 25 January 2023 19:30